Martin Stok
Directeur eigenaar
E martin.stok@irfc.nl
T +31 (0)655 82 69 15

Martin is een zeer ervaren Sr. Projectmanager op (ver)bouwprojecten, maar ook op het gebied van vastgoed en facilitair en groot onderhoud. Daarnaast heeft Martin zijn sporen verdient op het aansturen van grote asbest- en sloopprojecten.

Martin heeft een natuurlijk leiderschap en laat als people manager mensen graag zelf ontwikkelen. Hij staat voor kwaliteit en integriteit en stuurt op de 6 KGTOIR hoofdpijlers “Kwaliteit, Geld, Tijd, Organisatie, Informatie en Risico”. Martin heeft een goede helicopterview, maar weet ook wat er speelt in zijn organisatie, bij zijn medewerkers en hun projecten. Martin kenmerkt zich ook als zeer sterke relatiemanager en heeft oog voor wat de opdrachtgever wil en acteert daarnaar. 

Martin heeft een bouwkundige opleiding genoten en heeft in de jaren ‘80 en ‘90 veel werkervaring opgedaan bij grote Ingenieurs- en architectenbureaus als IBN, Tebodin en Royal Haskoning - de Weger architecten. Martin heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een Sr. projectmanager, manager projecten, zelfstandige en algemeen directeur. Hij heeft een indrukwekkende staat van dienst bij vooraanstaande bedrijven en heeft ruim 35 jaar ervaring over alle gebieden van de life-cycle van het vastgoed. Daarnaast heeft Martin in meer dan 40 landen vele projecten gemanaged en als Expat in Berlijn en in Jakarta gewoond en gewerkt.

 

iRFC B.V. | Copyright & Algemene voorwaarden 2017

Contact

Ravelstraat 2
2901 EH Capelle aan den IJssel
The Netherlands
www.irfc.nl

Menu